7 Şubat 2016 Pazar

Hibe Kredi Başvurusu 2016


Hibe Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Hibe kredi başvurusu 2016 hakkında detaylı bilgiler bulabileceksiniz bu makalede.

Hibe Kredi Nedir?

Kendi işini kurmak isteyen insanlara devlet tarafından geri ödemesiz olarak verilen kredidir. 

Kimler Hibe Kredisi Alabilir?

Bir işletme sahibi olmayanlar dahil olmak üzere bir çok yere hibe kredi desteği verilmektedir. Belediyelere, sanatçılara, zanaatkarlara, sanayicilere, sivil toplum kuruluşlarına, kobilere... 
Hibe kredisi için önemli olan sektör değildir. Düşüncedir. Her sektöre eşit davranılmaktadır. Hiç bir ayrım söz konusu değildir. Hayvancılıktan tutunda teknolojiye kadar neredeyse her türlü sektörde hibe kredi alabilirsiniz. Belki bu krediyi almak size çok zor gelmiş olabilir. Ama öyle dışardan göründüğü gibi zor değil. Siz de hibe kredisi alabilirsiniz çok basit bir şekilde. Neden böyle söylediğimi birazdan anlayacaksınız ve okumaya devam edin. 

2016 Hibe Kredi Miktarları Ne Kadar?

2015 yılında bir çok sektöre hibe kredisi desteği verildi. 7.000.000 TL ye kadar destek verildi. Hemde geri ödemesiz. Sayın Bakanın da açıkladığı gibi bir çok sektöre destek verilecek. 

Hibe Kredi Nasıl Alınır?

Hibenin ne olduğu konusunda genel bir bilgi verdiğimi düşünüyorum. O yüzden şimdi işin daha önemli kısmı olan kısmı hibe kredi nasıl alınır konusu. 

Hibe kredi almak için bilinçli olmak gerekiyor. Onun içinde bir rehbere veya bir yol göstericiye ihtiyacınız var. Bununla alakalı bir sürü danışmanlık büroları var. Fakat biraz cebinizi yakabilir. Bunun nedeni çok yüksek miktarlarda danışmanlık ücreti almalarıdır. O yüzden isterseniz danışmanlık bürolarından randevu alabilirsiniz. Google aracılığıyla bu danışmanlık bürolarına ulaşabilirsiniz. 

Danışmanlık bürolarına para verecek kadar gücünüz yoksa size önerebileceğim bir kılavuz var. Bu kılavuz bir elektronik kitap niteliğindedir. 

Hibe Kredi Kitabı Nedir? 

Hibe kredi kitabı 2011 yılından beri piyasada var olan bir kitaptır. İnsanların devletin verdiği hibe kredisinden nasıl faydalanacağı konusunda bilgiler veren bir kitaptır. Sadece bu kadar değil. Üstüne ücretsiz olarak danışmanlık hizmetide veriyorlar. 
Kitap hibe kredi alma başlangıcından sonuna kadar destek vermektedir. İsterseniz yüz yüze bile hizmetleri var. İşlerini bu kadar benimsemeleri açıkça beni bile şaşırttı. 
Hibe kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız daha detaylı bilgi için Hibekredi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder